Menu

For lunch and dinner we offer you our à la carte menu, but every Thursday, Friday, Saturday, Sunday we also propose a daily fresh 3 course lunchmenu for 16.50€.

Because we always use fresh and local products, the menu can be a little different sometimes.

JANUARY MENU OFFERS

VEGA formula – 25.50
(entrée  + plat , dessert to choose)

FREE CHOICE formula – 27.50
(entrée + plat + dessert to choose)

Menu a la carte

ENTRÉES

Rillettes de porc & toast – 7.00

***

Cocktail de crevettes à l’avocat – 7.50
Sauvignon Blanc – 3.60 (verre)

***

Bouchée à la reine au veau maison – 6.50

***

Velouté de poireau & pomme de terre au fromage bleu – 6.00
       Bourgogne Pinot Noir – 3.90 (verre)

PLATS

Bœuf bourguignon with fries – 16.50
          Lalande de Pomerol – 4.50 (glass)

***

Chicken filet with Parma ham and a horseradish sauce, braised Chinese cabbage and fries – 18.50

***

Seafood pasta – 17.50
Sauvignon Blanc – 3.60 (glass)

***

Mexican bean pie with puff pastry and cheese – 15.50

DESSERTS

Pommes d’hiver en pâte feuilletée & glace vanille  – 6.50

***

Fondant au chocolat maison à la sauce & glace caramel   – 6.50
Caliciae (vin local aromatisé à la fleur de sureau) – 5.20 (verre)

FROMAGES

Assiette de 3 fromages locaux  – 7.50
Tawny Porto – 3.60 (verre)